Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogy számolunk felezőpontot?

Főoldal » Középiskola » Matematika
593
Hogy számolunk felezőpontot?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Legyen a felezni kivánt
szakasz két vég pontja A és B.
A={x,y}. B={x",y"}.
Felező pontja legyen a C!
C=0.5×(x+x",y+y")
0