Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
900
Két munkás közül az egyik 2, a másik 3 alatt festené le egyedül a kerítést. Mennyi idő alatt végeznek ha egyszerre (párhuzamosan) festik a kerítést?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Órát jelent?
Legy A és B munkás.
Az A munkás 1óra(?) alatt a kereités felét.
A B petig 1 óra (?) alatt a harmadát. Együtt:
t×(1/2+1/3)=1
t×(5/6)=1
t=6/5=1.2 óra.(?) ennyi idő alatt végeznek..)
0