Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek dolgozathoz (elméleti kérdésekre keresek választ)

Főoldal » Középiskola » Matematika
510
Hogy adsz meg két pontból vektort?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Legyen A és B pont.
A=(x,y) és B=(x',y')
Ezért az AB vektor:
AB=(x-x',y-y')
És
AB=-BA
0