Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Munka

Főoldal » Általános iskola » Fizika
797
Hogyan kell szépen részletesen kiszámolni a munka mértékegységet?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Mértékegysége a joule (J). A joule az a munka, amelyet 1 N erő saját hatásának irányába eső 1 m úton végez.
1 J = 1Nm = 1 m2·kg·s-2 = 1 W·s
0