Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek légyszíves!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
511
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, -1=1/2x+1 /+1
0=1/2x+2 /-2
-2 = 1/2x /:1/2
-4 = ×

remelem jo egyebkent photomath


0