Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
573
Valaki megtudna oldani az adott feladatokat levezetve?☺☺☺koszonom!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Halooo?
0

1.) Átlag: összeadod a számokat és elosztod azzal a számmal, amennyi darab van:
56:13=4,308
Medián: 4 és 5

2.) Rajzolj 6 pontot, 1.-t kösd össze a 2.-kal, 3.-at a 4.-kel, az 5. és 6. üresen marad

3.) x →(+0,06*4)→2 millió
0,06*4=0,24
Visszavezetve: 2.000.000*0,24=480.000
Vagyis 4 év alatt a kamat 480.000
2.000.000-480.000=1.520.000

6.) A→2
B→3
Álag: 2,5
Megoldás: 2,5:2=1,25

9.) 1. 749, 2. 742, 3. 735, 4. 728 stb.

11.) 1,2 úgy aránylik a 0,7-hez, mint x a 27-hez
1,2/0,7=x/27 /keresztbeszorzás
32,4=0,7*x /:0,7
x=46,29 m
0