Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek hf

Főoldal » Középiskola » Matematika
515
Ird fel az egyenes egyenletet, ha adottak egy normalvektoranak , valamint egy pontjanak koordinatai !
normalvektor (0 ; 2) pont (2; 3)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
0x+2y = 0*2+2*3=6, tehát
2y=6, ez még osztható 2-vel:
y=3, ez az egyenes egyenlete.
1