Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek légyszives

Főoldal » Középiskola » Matematika
762
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-2
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
(x+1)^2=g(x)
(x-3)^2+1=h(x)
(x+2)^2-3=f(x)
(x-4)^2-2=i(x)
Ne Beszélj csúnyán! Mert törölik a kérdést!
0

Csatoltam képet.
0