Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi SOS!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
555
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
60+80=140
140-100=40
Így kijön, hogy 20% ősszel 40% mind a kettőre és 40% tavasszal menne
40%=8 dolgozó
40/8=5
5%=1 dolgozó
4 dolgozó ősszel, 8 dolgozó mind a kettőre, 8 dolgozó tavasszal menne
4+8+8=20
a, 20-an dolgoznak.
b, 4 dolgozó szeretne csak ősszel menni.
0