Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
3435
Egy teglalap területe 252 cm2 , egyik oldala 21 cm. Mekkora a kerülete

Egy haromszög a) oldala 45 cm, területe 360 cm2 . Mekkora az a) oldalhoz tartozo magasaga
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
252:21=12cm a másik oldal
Mert a T=21•12
K=2•21+2•12=66cm

360:45=8 8•2=16cm a magasság
Mert a T=45•16:2
0