Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseg valaki!

Főoldal » Középiskola » Matematika
1109
U={1-től 15-ig az egésznek}
A={1,2,3,4,5,614}
B={4,5,6,7,8 10, 13}
C={6,10,11,12}
BUC=
A metszet B metszet C=
C komplementer \B\C=
(A metszet C)\B=
A\C=
B komplementer
Osztva
AUB =



Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
B unió C : {4,5,6,7,8,10,11,12,13}
A metszet B metszet C : {6}
C komplementer különbség B különbség C : { } ---> üres halmaz
(A metszet C) különbség B : {6}
A különbség C :{1,2,3,14,4,5}
B komplementer : {1,2,3,14,11,12}
B komplementer osztva A unió B : {1,2,3,14}
Azt hiszem ezek a megoldások :)
-1

Csatolom a megoldást képként. (2 oldal)
1