Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

4-dik oszta;yos hazi feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
539
ha 4 tulipan es 3 frezia 36 lej , es 5 tulipan es 6 frezia 50 lej , mennyi 1 tyulipan es 1 frezia ara ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
0

Tulipán:t
Frezia: f
4t+3f =36lej
5t+6f= 50lej
1t+3f=14 lej. 36lej-14lej= 22lej
22lej= 3tulipan
7,3lej= 1tulipán
3f = 6,7 lej
1f = 2,23lej
0