Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

12+6*9

Főoldal » Általános iskola » Matematika
430
12+6×9
5×7+6×3
36÷4-45÷5
2×9-4×4
(8×8)-49+-73
30÷5+81÷9
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
12+6×9=12+54=66
5×7+6×3=35+18=53
36÷4+45÷5=9+9=18
2×9-4×4=18-16=2
(8×8)-49+-73=64-49-73=-40
30÷5+81÷9=6+9=15
0