Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

10. osztaly fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
606
Számítsuk ki a rugóállandóját annak a vasúti vagon ban lévő rugónak a + 2000N erő hatására 20 cm-t nyomódott össze
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, segítség, help, koszonom
1
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F=D×∆x
F=erő ∆x=elmozdulás D=rugó állandó.
2000N=D×0.2m
10 000N/m=D
0