Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FIZIKA!! hogyan? harmonikus rezgőmozgás dinamikai leírása

Főoldal » Középiskola » Fizika
442
m1=1500kg
f1= 2 1/s
m2=1800kg
f2=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, dinamika, rezgőmozgás
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`f_2 = sqrt(m_1/m_2)*f_1`
`f_2 = sqrt((1500\ kg)/(1800\ kg))*2 1/s = 1,83 1/s`
0