Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Középiskola » Fizika
495
Mr*δc+(M-Mr)*δr=V*δr*δc
Az Mr-t szeretném kifejezni
δr= réz sűrűsége, δc= cink sűrűsége, M=az ötvözet tömege, Mr= a réz tömege
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Köszönöm már megoldottam.
1