Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget kérnék!

Főoldal » Középiskola » Matematika
1236
Egy kocka testátlója 3,2dm. Számítsa ki a kocka élét cm-pontossággal!
Köszönöm annak aki segít!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a^2 + (a·sqrt(2))^2 = (3,2\ dm)^2`
`3·a^2 = (3,2\ dm)^2 \ \ \ \ ⇒ \ \ \ \ a = 1,847\ dm ∼ 18\ cm`
1