Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vektoros házi 2

Főoldal » Középiskola » Matematika
902
Jelölje egy O vonatkoztatási pontra nézve az A, B és P pontok helyvektorait rendre a(vektor), b(vektor) és p(vektor). Határozzuk meg AP/PB értékét ha
a) p = 3a+b/4
b) p =2a+3b/5
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
"p = 3a+b/4 " Csak a b-re vonatkozik az osztás, vagy az egészre ?? (3a+b)/4 ? ?
0

A gondolkozáshoz itt van egy ábra:
https://www.geogebra.org/m/tkxypbqw
1