Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi S.O.S.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
666
Egy ház alapterületének 58%-a a háló,dolgozó és nappali szoba alapterülete. Hány négyzetméter a lakás alapterülete, ha a felsorolt szobál alapterületének összege 70 négyzetméter?


200g csololádét ossz szét két gyerek között úgy, hogy az egyik a 20%-át, a másik a 80%-át kapja!

20 € van a zsebemben. Ez összesen a pénzemnek a 25%-a. Hány euróm van összesen?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1, 58%=70
1%=70/58
Válasz:100%=7000/58

2,100%=200
Válasz:20%=40
80%=160

3,25%=20
Válasz:100%=80
0