Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segitsen a matek haziban

Főoldal » Középiskola » Matematika
462
hogyan kell kiszamolni??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.) x²=1,6²-0,8² ==> x²=3·0,8² ==>x=0,8·√3
2.) 1.)-re hivatkozva 4,8=y·√3==>y=4,8·√3/3
3.) z=5·√2
4.) ν=5·√2/2
Ellenőrzés a megfelelő derékszögű háromszögekre felírt Pythagorasz-tétellel.
0