Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Jók ezek az egyenletek?

Főoldal » Középiskola » Kémia
1809
HCOOH+H2O=HCOO- + H3O+

HCOOH+KOH=HCOO- + K+ + H2O


Kellene még a hangyasav reakciója ammóniával és etil-alkohollal is.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Szerintem...
Első jó
Második HCOOH+KOH=HCOOK+H2O
3:HCOOH+NH3=HCOONH4
4:HCOOH+C2H5OH=C3H6O2+ H2O
0