Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyök

Főoldal » Középiskola » Matematika
587
Ìrjuk fel a törtkitevőjű hatványokat gyökös alakban majd határozzuk meg számologèppel a gyökök èrtèkèt század pontossággal.

125 minusz egy harmad
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Gondolom ezt kell meghatározni `125^(-1/3) = 1/(125^(1/3)) = 1/(root(3)(125)) = 1/5 = 0,2`
Módosítva: 7 éve
0