Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezt nagyon nem vágom

Főoldal » Általános iskola » Matematika
601
Gábor hétfőn fölásta a kert 18%-át, kedden a 25%-át, szerdán 28m^2-rel többet, mint hétfőn. Így még 245m^2 maradt fölásatlan. Mekkora a kert?
Bármilyen segítséget megköszönök!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
0,18*+x0,25*x+0,18*x+28+245=x
0,61*x+273=x. /-0,61x
273=0,39*x. //0,39
700=x

700 m^2
0