Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sinus

Főoldal » Középiskola » Matematika
598
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy van SinB=0.7771
és a fokot kérdezik,hogy ezt számológépen,hogyan kell beütni,hogy fokként adja meg?
Tudom,hogy 51 lesz a foka,csak hogyan kell kiszámolni,hogy annyi legyen?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Próbáld ebből a videóból megérteni:
https://www.youtube.com/watch?v=lWfRzNGPBcY
A számológépes visszakereséshez jó lenne tudni, mit használsz? (Milyen számológép, milyen program?)
Módosítva: 7 éve
-1

SHIFT sin 0.7771=50.99 ebben a sorrendben kell beütnöd :-)
0