Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
420
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a)x1=-5/7
x2=5/2

b)x1=-1
x2=4/3

c)x1=-3/2
x2=11/10

d)x1=-5/7
x2=1/3

e)x1=3
x2=7

f)x1=-4
x2= 0

g)x1=-6
x2=2

h)x1=0
x2=9

i)x1=0
x2=1/4

j)x1=-5
x2=5

k)x1=-10
x2=0

l)x1=-4
x2=2

m)x E R \{3}

n) x=5

o)x1=0
x2=1
0