Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Rombusz alapú hasáb

Főoldal » Általános iskola » Matematika
495
a=6cm
ma=
M=13cm
Ezek vannak megadva,nem tudom mit kell kiszámítani,és azt a valamit,hogy.Tudnátok segíteni?
Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Sajna nem tudok segíteni, de a neved zseni xd
Módosítva: 7 éve
0

ebből a két adatbol nem sok mindent lehet meghatározni , max az alaprombusz kerületét ,ami 4*6=24 , meg esetleg a palást területét ami 4*a*M = 4*6*13=312
0