Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika SOS

Főoldal » Középiskola » Fizika
490
Mennyivel nőtt az 54kg-os Hosszú Katinka úszónő helyzeti energiája , amikor 2009ben felállt a 80cm magas dobogó legfelső fokára ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
m*g*h
vagyis h=0.8m
m=54 kg
g=10 m/s^2
1