Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
643
7 + 7 : 7 + 7 * 7 - 7 = ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
A műveleti sorrend miatt:
7÷7=1
7*7=49
7+1=8
8+49=57
57-7=50, tehát a megoldás 50
Módosítva: 7 éve
5

7+7/7+7*7-7=
7+1+49-7=
49+7=
50
0