Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
1411
Egy tört számlálója 4-gyel nagyobb a nevezőnél ha a törthöz hozzáadjuk a reciprokát az 58/21 - et kapunk. Melyik ez a tört? Valaki segítsen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(x+4)/x+x/(x+4)=58/21
x1=-3
x2=7
0