Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
615
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1x3x6=18m2
1.8x2x6=21.6m2
1.8x1x6/2=5.4m2
stl=45m2 tehát nem elég kettő 20m2-es fűtőtest

Fel kell osztani a szobát, úgy hogy kèt téglalap és egy háromszög legyen az alapja
0