Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvény

Főoldal » Általános iskola » Matematika
513
Mennyi a Zéruspontja a y= - 2x-2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A zéruspont így található meg:
F(x)=0
Itt:
F(x)=-2X-2
Ezért
0=-2X-2
2=-2X
1=-1X
-1=X
Tehát a zérus pontja:
(-1,0)
1