Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok 7.matek házi szeretnék segitséget kérni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
635
Ha az éréke X=4 ;y=2 4x+2xy-3xy+2x-2xy-6x?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4*4+2*4*2-3*4*2+2*4-2*4*2-6*4=16+16-24+8-16-24
Megoldás: -24
1