Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezt nem tudom megoldani..

Főoldal » Középiskola » Matematika
495
Csatoltam a képet, a 3-as feladat a) és b) része kéne.
Segítenétek kérlek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Tegyük fel hogy van egy A vektorom.
A={a,b}
Akkor a rá merőleges vektorok
A'={-b,a} vagy =(b,-a)
Remélem segített!
0

Megoldások:
a,
A={3,1}. B={1,x}
Akkor az x= -3
b,
A={3,1}. B={2x-2,-1}
3=2x-2
5=2x
x=5/2
Módosítva: 7 éve
1