Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítene valaki?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
462
Az ABCD A'B'C'D' téglatestben AB=20cm BC=15cm AA'=9 cm.
Szátsd ki a következő távolságokat:
d(B',DC)
d(C,A'D)
d(D,A'B')
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Egy jó rajzról leolvasható a megoldás.
0