Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Abszolútérték függvény

Főoldal » Középiskola » Matematika
1308
Segítenétek ezt a pár feladatot megoldani?
g(x)= IxI + Ix-3I
k(x)= Ix+3I + I x-2I
h(x)= 2 - Ix-1I
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
függvény, abszolútérték
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!
Van egy tök jó kis oldal, ahol az ilyeneket lehet ábrázolni koordináta rendszerben...

https://www.desmos.com/calculator/ohwxdoopqh

( Ha nem is fedi le a teljes kérdésre a választ, valamennyit talán segít :) )
0