Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Területszámítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
744
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
b, téglalap területe: a*b
2,5 * 4,6 = 11,5 cm
c, paralelogramma területe: b*mb
400*250 = 100000 cm = 10000 dm = 1000 m
d, rombusz területe: e*f / 2
60*80 / 2 = 4800/2 = 2400 cm = 240 dm
e, trapéz területe: (a+c)*m / 2
(8+6)*5 / 2 = 70/2 = 35 cm
f, deltoid területe: e*f / 2
40*70 / 2 = 2800/2 = 1400 cm = 140 dm
0