Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyok

Főoldal » Középiskola » Matematika
505
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`root(3)(a/b·root(5)(b/a·sqrt(a)))=root(3)(a/b·root(5)(sqrt(b^2/a^2·a)))=root(3)(a/b·root(5)(sqrt(b^2/a)))=root(3)(a/b·root(10)(b^2/a))=`
`=root(3)(root(10)(a^(10)/b^(10)·b^2/a))=root(3)(root(10)(a^9/b^8))=root(30)(a^9/b^8)`
0