Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
1358
Legyen A=5*10¹² és B=2*10¹¹. Írjuk fel normálalakban a következő számokat:
a) A*B
b) A+B
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a,

`5*10^(12)*2*10^(11)`= `10*10^(23)` = `10^(24)`

b,

`5*10^(12)+2*10^(11)` = `5*10^(12)+0.2*10^(12)`= `5.2*10^(12)`
1