Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mezőberèny

Főoldal » Általános iskola » Matematika
497
Ervin bácsi hètköznaponkèbt 126 percet tölt utazással. Hány percet utazott ez èv márciusban összesen?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Márciusban 20 hétköznapi nap van.
Azaz: 20*126=2520 perc= 42 óra= 12/3 nap
Módosítva: 7 éve
0