Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség

Főoldal » Középiskola » Matematika
506
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Legyen x és y a töménység.

I. 5x+4y+(1*0) = 10*45

II. 2x+6y+(2*0) = 10*29

I. *2

II. *5

I. 10x+8y = 900

II. 10x+30y = 1450

II. - I.

22y = 550

y = 25

x = 70

Az első oldat 25%-os, a második 70%-os.
0