Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Xxxx

Főoldal » Középiskola » Matematika
437
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`A=27^(-2/3) = 1/(root(3)27^2) = 1/3^2 = 1/9`
`B=log_2root(3)4 = log_2 2^(2/3) = 2/3`
`C = 1/(3·sqrt(2)) · sin ((2015π)/4) = 1/(3·sqrt(2)) · sin (π/4) = 1/(3·sqrt(2)) ·sqrt(2)/2 =1/6`
0