Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1174
A megtermelt alma elszállítása hoz 160 labdára van szükség ha egy egy ládába 12 kg alma fér.hany ohan labdára van szükség amelybe 6kg,24kg,4kg,18kg,15kg alma fér
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
160 láda, ládánként 12 kg alma, az összesen `160*12`= 1920 kg

Ha 6 kg-os a láda, akkor `1920/6`=320 ládára van szükség.

Ha 24 kg-os a láda, akkor `1920/24`=80 ládára van szükség.

Ha 4 kg-os a láda, akkor `1920/4`=480 ládára van szükség.

Ha 18 kg-os a láda, akkor `1920/18`=107 ládára van szükség.

Ha 15 kg-os a láda, akkor `1920/15`=128 ládára van szükség.
1