Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.o.s segiítség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
651
matematikábol van 9 feladat és nem is értem valaki el tudná nekem magyarázni a feladatot ? De ugy hogy a megoldásal együtt ?? .
a feladat amit ir a könyv ez: old meg az egyenleteket! Az alaphalmaz az egész számok halmaza

feladatok:
a) x+12,5=7,3
b) x-2,3=5,4
c) 3,2-x=4,2
d) -8x=14,4
e) x*(-2,5)=-15
f) 42:(-x)=14
g) 12x=-30
h) -x:(-7,2)=0
i) 2,1:x=0

köszönöm előre is a válaszokat!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
egyenlet, alaphalmaz
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az alapokat kellene megérteni. Javaslom például ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=WfDZ9fAfdIU
0