Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Négyzet oldalának kiszámítása területből?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
4078
négyzet T=25cm2 T=aXa
a=?
Hogy tudom ezt felírni,kiszámolni? Előre is köszönöm szépen.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Remélem tudtam segíteni :)
0