Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Indukált feszültség 1345

Főoldal » Középiskola » Fizika
409
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`U = (dΦ)/(dt)`
Ott van feszültség, ahol a fluxus fel- vagy lefut. Amikor konstans, akkor 0.
Lemaradt a képről az érték - csak 0,25 s-ig `U = (0,4 Vs-0 Vs)/(0,25 s - 0 s) = 1,6V`
Módosítva: 7 éve
1