Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek, Fizika, Biológia, Kémia segítsetek mert Hétfőre kell!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1087
Fizikából a 8-9-es feladat

Bioszból az 1,2,3 4-es a
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Matek:
26=a+a*1,5+(a+(a*1,5)-3)+(a*1,5)*1,5
26=a+1,5a+2,5a-3+2,25a
26=7,25a-3 /+3
29=7,25a /:7,25
4=a
a=4 cm
b=6 cm
c=7 cm
d=9 cm
0