Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek! Segítséget szeretnék mert holnapra kell!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
500
Ebben segítsetek!!!!!!!!!!!!!


Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az autók útját `s = v·t` összefüggéssel tudod kiszámolni.
`v_1 = 150 (km)/h; v_2 = 160 (km)/h`
A lassabb autó a célba `t` idő alatt ért be.
A gyorsabb 1 órával kevesebbet mozgott - így az ideje `t-1` óra
És mivel egyszerre értek be - ugyanakkor a utat tettek meg.
Ezeket kellene összeraknod... és megkapod a válaszokat.
0