Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika SOS

Főoldal » Általános iskola » Fizika
513
Egy ló 4800N erővel 1100m távolságra vontat egy fatörzset.Mekkora munkát végez?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
W=F·s
Joule-ba (J) lesz az eredmény
Módosítva: 7 éve
0

F=4800N
s=1100m
W=F*s
W=4800N*1100m=5280000N/m=5280000 J=5280 kJ
0