Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitene valaki ezt megoldani?

Főoldal » Középiskola » Matematika
2562
Egy egyenes csonkakúp alapkörének sugara 20 cm, fedőlapjának sugara 7 cm, térfogata 6198 cm3. Mekkora a csonka kúp magassága, alkotója és felszíne? nagyon köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Térgeometria, csonkakúp
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Magasság=80 cm
Pitagorasz tétel ---- Alkotó= kb. 81.5 cm
A=3.14*(400+49+27*81.5)=121813.16 cm2
1