Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebrai számelmélet

Főoldal » Középiskola » Matematika
566
Írjuk fel az a=47, b=321, c=1242, e=1001
f= 5 számokat kettes, hármas, négyes, ötös számrendszerben.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#matek #algebrai #számelmélet
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Az 5-öt fel tudod írni? Ha nem, akkor a többinek nincs értelme.
0

Gondolom, fel tudja (csak ellenőrizni akarja)
0